A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

30

Hogyan érdemes regisztrálni a DXN-hez?

2016.12.30 - péntek

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

Mi a különbség az egyszerűbb, (5.000 Ft-os) és a népszerűbb (DSP Kit) regisztrálás között?

 

 

 

Jelmagyarázat:

 

NINCS: Yes

 

VAN: Yes

 

                                                         NÉPSZERŰBB!                                                 EGYSZERŰBB!

Linux Hosting

DXN DSP regisztrálás

Ingyenes regisztrálás
üzletépítőknek!

DXN Global ****
DXN free registration

csak vásárlóknak!

DXN regisztrálás

Fizetős regisztrálás
üzletépítőknek!
Regisztrációs díj Yes Yes* 5.000 Ft
Jutalék Yes   Yes** Yes
Szállítási költség Yes        Yes***       Yes***
Saját webiroda Yes Yes Yes
Saját webáruház Yes Yes Yes
Kötelező vásárlás Yes Yes min. 1 termék
Vásárlási értékhatár Yes Yes Yes
25%-os kedvezmény

Yes

Yes

Yes
 

Order Now

Order Now

Order Now

 

Ha bármikor változtatsz és üzletileg is foglalkozni akarsz a DXN-nel, csupán élesítened kell a regisztrációdat azzal, hogy befizeted az egyszeri, bruttó 5.000 Ft-os regisztrációs díjat.

 

**Előfordulhat, hogy a regisztrációs díj befizetése előtti időszakban jutalékod képződött, amit a regisztrációt követően felvehetsz, vagy levásárolhatsz.

 

***30.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás.

 

****Minden tag számára, aki a DXN e-World rendszeren keresztül regisztrál (818-as kóddal), 14 nap áll rendelkezésére, hogy DSP csomagot vásároljon. A 12 hetes jogosultsági időszak a regisztráció dátumától számítódik.

 

dec

14

2016. decemberi ünnepi nyitva tartás és csomagrendelés

2016.12.14 - szerda

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

 

DXN süti parti

 

dxn_toth

Tóth Lajos - Executive Star Diamond

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

 

dec

1

Válassz karácsonyi ajándékot szeretteidnek a DXN-től!

2016.12.01 - csütörtök

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

dxn nőknek dxn férfiaknak dxn gyerekeknek dxn baratoknak

 

 

DXN Termékkatalógus

 

Nagyobb méretben nézem meg

 

dxn_toth

Tóth Lajos - Executive Star Diamond

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

 

nov

26

Döntés, amely megváltoztatja az életed

2016.11.26 - szombat

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

 

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

nov

25

DXN süti receptek

2016.11.25 - péntek

 

dxn süti receptekNutella

 

200 gr mogyoró 

2 zacskó Cocozhi

90 ml víz

Agáve, Roselle (vagy más ízesítő, ízlés szerint)

Mogyorót tepsin kb. 8 - 10 percig forró sütőben pirítjuk. Megtisztítás után finom porrá törjük. Ehhez a mogyoróporhoz adjuk a Cocozhit, vizet az ízesítőt és jól összekeverjük.

Ha nagyon sűrű lenne akkor még tehetünk hozzá vizet.


Sárgarépa torta

 

400 gr. zabpehely

300 gr. sárgarépa

4 db banán

200 gr. mazsola

2 ek. chia mag

1 ek. napraforgó mag

1 zacskó Cocozhi

8 - 12 Spirulina tabletta

Roselle, Agáve sirup

Kókusz reszelék

 

Mazsolát kb. 30 percre vízben áztatjuk

A sárgarépát finomra daráljuk és a zabpellyel elkeverjük. Hozzáadjuk a mazsolát, banánt , Cocozhit, Spirulinát, chia és napraforgó magot. Addig keverjük, amíg összeáll masszává. Torta formát kibélelünk sütőpapírral, az alját és oldalát kikenjük vajjal és megszórjuk kókusz reszelékkel majd beleöntjük a masszát és szépen elsimítjuk. Tetejét banán karikákal díszítjuk amelyeket citromos Rosellás lével megkenünk, hogy a banán ne barnuljon meg. kb 3 órára hűtőbe tesszük

 

Almás-mákos szelet

 

1 kg almát lereszelünk (ha nagyon savanyú, akkor lehet 2-3 evőkanál cukrot hozzá adni)

 

Tészta:

6 tojassárgája

30 dkg porcukor

2 dl meleg víz

2 dl olaj

30 dkg liszt

1/2 csomag sütőpor

6 tojás fehérje felverve

 

Piskóta tésztát készítünk. Az elkészült tésztából 1/3 részt külön veszünk és összekeverjuk 15 dkg mákkal és 15 dkg porcukorral.

Tepsit sütőpapírral béleljük ki, erre helyezzük a reszelt almát. Ráöntjük a mákos tésztakeveréket és erre a piskóta tésztát.

Megsütjük / kb.40 perc 170 fokon/.

Ha megsült, kifordítjuk. Így az almás rész kerül felülre.

 

Krém:

2 egész tojas 

2 ek. porcukor 

1 ek. méz 

5 gr vaj

5 db spirulina

 

A tojást, porcukrot, mézet gőz fölött kikeverjük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat és a pirított spirulinát. Alaposan összedolgozzuk. Ezzel a krémmel kenjük meg a tortánkat. Végül csokival is bevonhatjuk.

 

Kevert túró

 

25 gkg túró

½ tehén vaj

5 db Sprilina porítva

1 ek Myco Veggie

ízlés szerint só

apróra vágott hagyma, ízlés szerinti mennyiségben

 

Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, formába tesszük és jól kihűtjük.

 

Mákos edd meg, akár 4 percben

 

3 tojás sárga

120 gr.cukor

reszelt citromhéj

1 vaníliáscukor 

10 dkg darált mák

2,5dl tej

1 tasak Nutrizhi

150 dkg tönkölybúza liszt

1 cs sütőpor

3 tojás fehérje

 

A tojássárgát, porcukrot, vaníliáscukrot,citromhéjat egy tálban elvegyítjük és simára keverjük.

Hozzáadjuk a darált mákot a lisztet (benne a sütőporral) a tejben feloldott Nutrizhit. Jól összedolgozzuk és végül óvatossan hozzá keverünk 3 keményre felvert tojásfehérjét.

Formákat vajjal kikenünk, lisztezzük. 

Mikróban 4 percig 750 fokon, tepsiben 25 percig 180 fokon megsütjük.

 

Csicseribirsó krém

 

1 db konzerv csicseriborsó 

½ vaj 

1 fej hagyma (fokhagyma) 

1 ek Myco Veggie 

1 ek mustár 

só és izlés szerint fűszerek

 

Mindent mixerben jól összedolgozunk, lehűtjük. Ízlésünknek megfelelő kenyérdarabkákra, péksütikre kenjük.

 

Gesztenyés golyócskák

 

25 dkg fagyasztot gesztenyemassza 

1 - 2 zacskó Cocozhi(izlés szerint) 10 dkg vaj

 

Hozzávalókat jól összedolgozzuk, vizes kézzel golyócskákot formálunk. Közepébe meggyet teszünk és megforgatjuk kókusz reszelékbe

 

Myco Veggie rúd

 

1 l sűrű tejföl 

2 tömlős sajt 

1 ek Myco Veggie 

½ kg sárgarépa(megfőzve) 

1 ek. mustár 

2 közepes nagyságú savanyú uborka kockára vágva 

1-1db piros és sárga paprika kis kockákra vágva 

10 dkg sonka apróra vágva 

4 tk növényi eredetű zselatin

ízlés szerint fűszerek

 

Tejfölt, sajtot, Myco Veggiet, mustárt , sót, fűszereket alaposan összekeverjük. Utána belekeverjük a sárgarépa mixet, sonkát, uborkát, piros és sárga paprikát. A zselatint használati utasítás szerint elkészítjük és a masszához adagoljuk. Az egészet formába öntjük és 2 órát pihentetés utána tálcára borítjuk.

 

Erdei gyümölcsös- zselés köles torta

 

25 dkg köles (3x forró vízzel leöntjük, vízben mint a rizst megfőzzük) 

10 dkg vaj 

2 tasak Spirulina cereál 

1 cs fagyasztot erdei gyümölcs(málna, eper, ...) 

Rosella 

• zselatin

 

Megfőtt kölesbe keverjük a vajat és a Spirulina cereált (ha nem elég édes 1tk nádcukorral vagy 1tk Rosellel ízesítjük) tortaformába tesszük, elsímítjuk. A fagyasztott gyümölcsöt megfőzzük, ha már levet engedett Rosellával ízesítjük és a használati utasítás szerint elkészült zselatinnal összekeverjük. Ezt tesszük a tészta tetejére. 2 óra pihenés után fogyasztható.


Gesztenyés finomság

 

3 db fagysztott gesztenyemassza 

15 dkg vaj 

1 vaniliás cukor

 

Jól összedolgozzuk és torta formába elsímítjuk

 

2 cs baba piskóta

1 - 2 dl tej

rum aroma

 

A tejet rum aromával ízesítjük, ebbe mártogatjuk a babapiskótát, sűrűnk ráhelyezzük a gesztenyés alapra.

 

Krém:

 

1 l tej

2 cs vanília pudingpor

2 - 3 cs Cocozhi

 

Tejből és a pudingporból használati utasítás szerint krémet készítünk. A kész krémbe keverjük a Cocozhit. Ezt a masszát öntjuk a gesztenyés-babapiskótás alapra. Tálalás előtt hagyjuk min. 3 órát állni. Ha előbb szeretnénk tálalni, akkor a krémbe keverjünk zselatint.


Tejszínes brokkolis tészta

 

1 zacskó tetszés szerinti tészta

50 dkg brokoli

4 ek liszt

2 dl tejszín

1 ek Myco Veggie

20 dkg reszelt sajt

Só, fekete bors

 

Brokolit sós vízben puhára főzzük és jól szétnyomkodjuk. Tésztát utasítás szerint kifőzzük.Besamelt készítünk: kevés vajon 4 ek lisztet kicsit megpirítunk, felöntjük tejszínnel, beleteszünk 15dkg reszelt sajtot, sózzuk, fűszerezzük és jól összekeverjuk. Ebbe a mártásba forgatjuk a szét nyomot brokolit és a tésztát. Összekeverjuk és tetejét reszelt sajtal jól megszórjuk.


Édesburgonya Spirulina szósszal

 

- 3 db nagyobb édesburgonya és a szósz

 

szósz

- 125gr vaj

- 6 db Spirulina

- 4 gerezd fokhagyma

- só, bors

 

Az édesburgonyákat tisztítás után hasábokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

A szósz felével megkenve kb. 30 percig sütjük . 

A megsült burgonyákat tálaláskor a szósz maradékával átkenjük.

Szósz elkészítése: A fokhagymát apróra vágjuk (átnyomjuk), majd a vajjal és a porrá zúzott spirulinával, sóval, borssal együtt felmelegítjük. Folyékony állapotú legyen (ne forrjon fel)

 

Jó étvágyat kívánunk!