A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

20

Levél a DXN elnökétől

2016.08.20 - szombat

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

levél dr limtől

 

Egy Eredmény, Egy Mérföldkő!

 

A Direkt Értékesítők Nemzetközi Szövetsége rekordévnek nyilvánította 2015-öt, hisz csak ebben az évben 183.7 milliárd dolláros forgalmat bonyolítottak a direkt értékesítők. Ez az új világrekord, egy kiemelkedő eredmény, melyet a világ 103 millió direkt értékesítőjének köszönhetünk. A DXN 6 millió tagja közé tartozva, erőfeszítéseiteknek és szenvedélyeteknek köszönhetően Ti is eközött a 103 millió sikeres MLM tag között vagytok és hozzájárultatok ennek a mérföldkőnek az eléréséhez, mely egy új korszak kezdetét jelenti.

 

A DXN a legnagyobb Ganoderma vállalat a világon, és a világ különböző részein található több, mint 160 irodánkkal és DXN farmjainkkal, továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy mindent elsöprő újdonságokat hozzunk létre és hogy bebizonyítsuk páratlan versenyképességünket. A DXN egy elképesztő üzleti lehetőséget és karriert kínál. Az egyszerű 300PPV marketing terv segítségével megvalósíthatjátok az álmaitokat, és elérhetitek az egészséget, az anyagi és időbeni függetlenséget az életetekben.

 

 

Legyetek jó vezetők és adjátok tovább a siker vízióját az alsó vonalaitoknak, motiváljátok őket kiemelkedő tapasztalatotokkal, bátorítsátok őket arra, hogy fogyasszák és jobban megértsék a DXN termékeket és szponzoráljanak minél több új tagot, fejlődjetek együtt az üzletben és élvezzétek, hogy egy fantasztikus, sikeres és motivált tagokból álló csapatban dolgozhattok. Egy Világ, Egy Piac, ez a filozóia ragyogja be a világot, nálunk a nap sosem nyugszik le!

 

Köszönöm és találkozunk a csúcson!

 

dxn_toth

Tóth Lajos - Executive Star Diamond

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

 

aug

16

Az MLM nem házalás!

2016.08.16 - kedd

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

Senkitől nem fogod hallani, hogy kapj a hónod alá egy doboz kávét, és csöngess be a szomszédba. A feladat, csupán reklám és marketing. Nem adunk el senkinek semmit. A terméket a cég biztosítja hozzá, amiket minősége okán (jó esetben) akkor is megvennénk, ha nem járna érte jutalék. (A malajziai székhelyű DXN cég ganodermás kávéja például ilyen. )

Egyébként ha látsz a moziban egy jó filmet, elmondod az ismerőseidnek? Na, ez a marketing. Pedig a mozi nem is fizet jutalékot ezért…

 

– Az MLM sikernek semmi köze a szerencséhez. A bevétel tervezhető. Ha tudod, hogy jövő ilyenkor abban a piros BMW-be akarsz ülni, amit a kereskedőnél láttál, kiszámolhatod, hogy mennyit kell dolgoznod érte. Ugye szerinted is úgy igazságos, hogy aki többet dolgozik, az többet is keressen? Ha jobban dolgozol, mint az, aki behozott az üzletbe, akkor jövőre te fogsz ülni abban a piros BMW-ben, és nem ő.

Most, hogy tisztáztuk, mi nem az MLM, nézzük, mi jellemző erre az üzletre:

 

– Az MLM a legigazságosabb vállalkozási forma. Miért? A fent említett BMW-s példa miatt. Itt aki többet dolgozik, az többet is keres. Aki pedig nem dolgozik, az nem keres. És ez éppen a rendszer erénye, nem pedig a hibája, ahogyan a „nem dolgozók” oly sokszor hangoztatják. Ezenfelül ez az egyetlen olyan üzlet, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul. Mindegy, hogy öreg vagy fiatal, férfi vagy nő, gazdag vagy szegény. Bárki megcsinálhatja a szerencséjét. A DXN üzleti lehetősége éppen ezt kínálja mindenkinek.

 

A hagyományos vállalkozással ellentétben itt nincs szükséged nagyösszegű kezdőtőkére, mert nem kell üzletet bérelned, árukészletet felhalmoznod, rezsit és alkalmazottat fizetned. Nem kell kitalálnod, hogy juttasd el a terméket a vevőkhöz, ráadásul vevőköröd nem csak a környéken lakókból állhat. Az egész világot saját piacodnak tekintheted. A DXN “Egy Világ Egy Piac” (One World One Market) garantálja ezt neked.

 

DXN törzsvásárlóim száma elérte az 500 főt!

500 fős a dxn csoport

 

Miért választják ennyien a DXN céget?

 

Miért választják ennyien a DXN céget?

 

Ez a videó választ ad rá:

 

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

aug

3

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

 

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter

júl

28

DXN termékrendelési útmutató

2016.07.28 - csütörtök

A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft.

Székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 8.

Ügyfélszolgálati irodája: 1066 Budapest, Teréz körút 8.

Telefonszáma: (+36-) 30/700-47-39

Cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-956336

Adószáma: 11723152-2-42

E-mail cím belföldi megrendelés esetén: gls@dxn.hu

Telefonos termék megrendelés: 06-30/700-47-61Általános tájékoztatás


A webáruházban bármely természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vásárló vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez. 

A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban értendők és az ÁFA összegét tartalmazzák.  

A megrendelésekről a vásárló minden esetben visszaigazolást kap, mely a vásárló által megadott adatokon kívül minden esetben tartalmazza a megrendelt termék nevét, mennyiségét és egységárát, valamint a megrendelés végösszegét (a szállítási költséggel együtt).

A T-vel kezdődő visszaigazolás vásárlást jelöl, függetlenül attól, hogy a vásárló tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem.  Az S-sel kezdődő visszaigazolások tartalmazzák a regisztrációs adatlapot.  Az on-line regisztrált ügyfél minden esetben kap egy T-vel kezdődő visszaigazolást is az első megrendeléséről.

A visszaigazolások CSAK elektronikus formában kerülnek eltárolásra, azok a megrendeléstől számított 1 éven belül kereshetők vissza a visszaigazolás száma szerint.


A megrendelések feldolgozása nem feltétlenül érkezési sorrendben történik.


GLS csomagküldési díjai magyarországi szállítási cím esetébenGLS házhozszállítás


1. átutalásos fizetés és online bankkártyás fizetés esetén


Szállítási díjak:

0 - 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft

5 - 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft

10 - 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft

20 - 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft


A webshop üzemeltetőjének bankszámlaszámára történő előreutalásos megrendelés esetében a termék kiszállítása a vételár és a szállítási költség összegének a webshop üzemeltetője bankszámlaszámára történő megérkezése után történik meg.


DXN Europe Kft.

OTP Bank:

11743033-29901467-00000000


A közlemény rovatban kérjük minden esetben feltüntetni a rendelés számát. 

(Pl: T7689)


A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállítás egy nappal később következik be.2. utánvétes fizetés esetén


Szállítási díjak:

0 - 5 kg-ig bruttó 1.900 Ft

5 - 10 kg-ig bruttó 2.300 Ft

10 - 20 kg-ig bruttó 2.500 Ft

20 - 40 kg-ig bruttó 2.700 FtA 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat 

a következő munkanap leszállítja. 12:00 óra után leadott rendelések esetén a szállítás egy 

nappal később következik be.2015.10.01-től az ingyenes szállításra jogosító értékhatárok az alábbiak szerint alakulnak.


Előre utalásos és utánvétes fizetésnél, illetve egy számlán kiállított, vagy csoportos megrendeléseknél, 30 000 Ft feletti termékrendelés esetén a szállítási díj ingyenes. 


GLS csomagpontba szállítás


Előre utalás és utánvét esetén, egy számlán kiállított vagy csoportos rendelésnél, 30 000 Ft alatti termékrendelésnél 1.100.- forint a csomagküldés díja, 30 000 Ft felett ingyenes.


Csomagküldéssel kapcsolatos információ kérése a gls@dxn.hu email címen lehetséges.


Egy csomag maximális súlya 40 kg lehet!


A DSP elnevezésű belépő csomagok, a 101 PV üzleti kezdőcsomag és a 300 PV üzleti kezdőcsomag csak és kizárólag a regisztrációval együtt vásárolható meg. A regisztrációs költséget

a csomag (ok) ára már tartalmazza.Minőségi reklamációk kezelése:


Bízunk benne, hogy a DXN termékeket a legnagyobb megelégedettséggel fogja használni. 

Amennyiben valami okból kifolyólag minőségi reklamációja lenne, kérjük, hogy azt minden esetben írásban jelezze! E-mail: reklamacio@dxn.hu

Megalapozott minőségi reklamáció esetén a nem megfelelő termék helyett egy kifogástalan minőségű terméket küldünk Önnek. A kifogásolt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót, a cseretermék kiszállításának költségei a webshop üzemeltetőjét terhelik.Elállás joga:


Tekintettel a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendeletben foglaltakra: a vásárló jogosult a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni vásárlási szándékától. Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. (ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható)

Az elállási szándékot minden esetben írásos formában kell jelezni a webshop üzemeltetőjének. 

A leggyorsabb mód, ha elállási szándékát a gls@dxn.hu e-mail címre írt elektronikus levélben jelzi. Amennyiben elállási szándékát postai úton kívánja eljuttatni hozzánk, úgy kérjük, hogy levelét a DXN Europe Kft. Központi Iroda 1066 Budapest, Teréz körút 8. címre küldje!


FONTOS: levelében minden esetben tüntesse fel a nevét és a megrendelés azonosítóját!

A megrendelt terméket eredeti, sértetlen állapotában, hiánytalan tartalommal– számlával

együtt – postai úton vagy futárszolgálat segítségével jutassa vissza cégünk részére 

(DXN Europe Kft. 1066 Budapest, Teréz körút 8.) Elállás esetén a megrendelt termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, az utánvéttel visszajuttatott csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Webáruházunk kizárólag az eredeti, sértetlen állapotú, hiánytalan tartalommal rendelkező termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. (a csomagolás a gyártó által előállított csomagolást (fóliázott termék, műanyag tégely, stb) jelenti, nem pedig a szállításra alkalmazott kartondobozt.)


Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Központi Irodába való visszaérkezéstől számított 14 napon belül a fizetési móddal megegyezően megtérítjük a termék teljes vételárát.


52c88ab55bb3a45206bd70dbf190c2e8555234b0cd9774fa9cpimgpsh_fullsize_distr_540_03gls_tblzat_2_540


dxn termékek vásárlása


dxn termékek kedvezményes áron


facebook youtube google+ blogspot twitter

júl

22

DXN Wow Factor

2016.07.22 - péntek

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

 

 

dxn termékek vásárlása

 

dxn termékek kedvezményes áron

 

facebook youtube google+ blogspot twitter